neem contact op

Become a Maxgreenwall

Reseller

Become a Reseller

Ontdek de groene muur

Breng luxe aan in uw werk- of leefomgeving met een Maxgreenwall.

Uitgebreide keuze uit plantensoorten

Maak een keuze uit ons brede assortiment van plantensoorten, elk met een eigen uiterlijk en unieke eigenschappen. Stel zelf precies de muur samen waar jij naar op zoek bent. De combinaties zijn eindeloos!

Zuurstofcirculatie door de hele ruimte

De Maxgreenwall zorgt automatisch voor circulatie van zuurstof door de volledige binnenruimte. Overal voordeel van een verbeterde luchtkwaliteit, waar je ook zit!

Minimaal onderhoud met automatische irrigatie

Door het efficiënte irrigatiesysteem gebruiken de planten alleen de benodigde hoeveelheid water en wordt dit correct over de plantenmuur verdeeld. Nooit meer handmatig de planten water geven! Bovendien hoeft het reservoir, afhankelijk van de variant, maar eens per 2 tot 4 weken bijgevuld te worden.

Eigen lichtbron, dus overal te plaatsen

De groene muur bevat een groeilicht waarmee de planten altijd een lichtbron hebben. Hierdoor kunt u de Maxgreenwall overal neerzetten in uw interieur en blijft het groen van hoge kwaliteit, ongeacht de lichtinval.

Makkelijk verplaatsbaar

De Maxgreenwall is met de wielen makkelijk verrijdbaar en kan dus flexibel ingezet worden op de werkplek. Decoratief in de hoek, maar ook als praktische room divider. Een makkelijke oplossing voor gescheiden werkplekken, zonder dat er een verbouwing aan te pas hoeft te komen.

Te combineren met meerdere Maxgreenwalls

De Maxgreenwall kan op andere Maxgreenwalls aangesloten worden om één bredere plantenmuur te creëren. Dit is mogelijk middels een handige tool aan de onderkant van de groene muur. Een ideale roomdivider om jouw interieur flexibel in te richten.

Snelle installatie en besturing

De Maxgreenwall kan in minder dan een uur volledig geïnstalleerd worden. Bovendien zijn alle technische aspecten, zoals de waterpomp en het groeilicht, van afstand bestuurbaar via de gratis bijgeleverde app.

Minder geluidshinder en betere akoestiek

De Maxgreenwall dringt omgevingsgeluid terug en zorgt voor een betere akoestiek in de ruimte. De plantenmuur zelf is zeer stil en stoort niet tijdens het werken.