neem contact op

Maxgreenwall’s 

Plantenassortimenten

Air so Pure

  • Dit plantenassortiment bevat alleen planten met het label Air So Pure®. Ze staan bekend om hun gezondheidsvoordelen en sterke luchtzuiverende werking.
  • Air So Pure ®: ‘’De kwaliteit van de lucht waarin we leven is in wezen belangrijk voor onze gezondheid, onze conditie en ons welzijn. Dat geldt niet alleen voor de open lucht, maar zeker ook voor de lucht in de ruimtes waarin we een groot deel van ons leven doorbrengen: de woonkamer, het kantoor, het klaslokaal.”
  • Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar Luchtzuiverende kwaliteiten – Air So Pure

Calmness

  • Dit plantenassortiment bevat een verscheidenheid aan planten met een rustig ogend uiterlijk. Geniet van de sereniteit van de natuur binnenshuis. 
  • Dit assortiment bevat planten met verschillende uiterlijke kenmerken, maar met vergelijkbare groene tinten. Planten zoals Philodendron Scandes en Asparagus Falcatus voldoen aan onze gestelde voorkeuren. Door deze plantkeuzes bevat de plantenwand voldoende details, maar verschijnt nog steeds als de kalmte zelve.

Life

  • Dit plantenassortiment bevat voornamelijk planten met grote bladeren, waardoor uw levende muur extra opvalt.
  • Gaat uw voorkeur uit naar groot-bladerige, opvallende planten? Dan zult u genieten van dit plantenassortiment, welk planten bevat zoals Monstera Monkey Mask en Ctenanthe Burle Marx. Maak indruk op anderen en geef uw interieur een boost door te kiezen voor plantenassortiment Life.

Wilderness

  • Dit plantenassortiment bevat planten met een variatie in kleuren en grootte van bladeren, om zo de ongetemde natuur te waarderen.  
  • Door te kiezen voor plantenassortiment Wilderness kiest u voor avontuur binnenshuis! Opvallende planten zoals Golden Photos Epipremnum en Codiaeum Croton trekken ieders aandacht en fleuren uw omgeving gemakkelijk op.

Ontdek de groene muur

Breng luxe aan in uw werk- of leefomgeving met een Maxgreenwall.

Plantenassortimenten

Wij bieden vier assortimenten aan met 3-8 soorten planten, met elk een kenmerkend uiterlijk of een hogere luchtzuiverende functie. Een andere optie is om de Maxgreenwall met eigen planten in te richten. Deze vele opties bieden flexibiliteit en mogelijkheden om het plantenassortiment aan te passen wanneer dit gewenst is.

Zuurstofcirculatie

De muur bevat een systeem dat zuurstof circuleert om de beplanting in goede conditie te houden. Verder zorgt dit systeem er ook voor dat de geproduceerde zuurstof van de plantenwand door de gehele binnenruimte wordt verspreid. Kies voor een gezond binnenklimaat met een verbeterde luchtkwaliteit!

Irrigatiesysteem

Deze groene muur bevat een ruim water reservoir wat maar één keer in de vier weken bijgevuld hoeft te worden. Door het efficiënte irrigatiesysteem, gebaseerd op capillaire werking, gebruiken de planten alleen de benodigde hoeveelheid water.

Groeilicht

De groene muur bevat een groeilicht wat speciaal is ontwikkeld voor beplanting, zodat de planten ook in donkere ruimtes blijven floreren. Hierdoor kunt u de Maxgreenwall overal neerzetten in uw interieur en blijft het groen van hoge kwaliteit.

Verplaatsbaar

Deze groene muur is gemakkelijk te verplaatsen, door de wielen onderaan de muur. Op deze manier kan de groene muur als scheidingswand worden gebruikt of gewoonweg worden verplaatst als u de ruimte opnieuw indeelt. De Maxgreenwall is een goede investering, aangezien het altijd met u mee kan verplaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Aansluitbaar

Deze groene muur is niet alleen makkelijk te bewegen, maar kan ook aangesloten worden op andere Maxgreenwalls om een grote levende binnenmuur te creëren. Dit is mogelijk middels een handige tool, welke aan de onderkant van de groene muur geïnstalleerd is.

Online bestuurbaar

Alle technische snufjes, zoals de waterpomp en het groeilicht, zijn online bestuurbaar via een applicatie. Bestuur de muur met één simpele aanraking.