neem contact op

Dealers in

Noord-Amerika

Wordt een dealer

Ziet u uw bedrijfsnaam en logo al stralen op deze pagina? Wordt dan een dealer van Maxgreenwall! Als u geïnteresseerd bent in de wederverkoop van deze verplaatsbare, groene muren, vul dan alstublieft het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op en bespreken alle mogelijkheden. Bij Maxgreenwall verwelkomen wij dealers van alle soorten en maten, dus schroom niet om contact op te nemen.

Ontdek de groene muur

Breng luxe aan in uw werk- of leefomgeving met een Maxgreenwall.

Plantenassortimenten

Wij bieden vier assortimenten aan met 3-8 soorten planten, met elk een kenmerkend uiterlijk of een hogere luchtzuiverende functie. Een andere optie is om de Maxgreenwall met eigen planten in te richten. Deze vele opties bieden flexibiliteit en mogelijkheden om het plantenassortiment aan te passen wanneer dit gewenst is.

Zuurstofcirculatie

De muur bevat een systeem dat zuurstof circuleert om de beplanting in goede conditie te houden. Verder zorgt dit systeem er ook voor dat de geproduceerde zuurstof van de plantenwand door de gehele binnenruimte wordt verspreid. Kies voor een gezond binnenklimaat met een verbeterde luchtkwaliteit!

Irrigatiesysteem

Deze groene muur bevat een ruim water reservoir wat maar één keer in de vier weken bijgevuld hoeft te worden. Door het efficiënte irrigatiesysteem, gebaseerd op capillaire werking, gebruiken de planten alleen de benodigde hoeveelheid water.

Groeilicht

De groene muur bevat een groeilicht wat speciaal is ontwikkeld voor beplanting, zodat de planten ook in donkere ruimtes blijven floreren. Hierdoor kunt u de Maxgreenwall overal neerzetten in uw interieur en blijft het groen van hoge kwaliteit.

Verplaatsbaar

Deze groene muur is gemakkelijk te verplaatsen, door de wielen onderaan de muur. Op deze manier kan de groene muur als scheidingswand worden gebruikt of gewoonweg worden verplaatst als u de ruimte opnieuw indeelt. De Maxgreenwall is een goede investering, aangezien het altijd met u mee kan verplaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Aansluitbaar

Deze groene muur is niet alleen makkelijk te bewegen, maar kan ook aangesloten worden op andere Maxgreenwalls om een grote levende binnenmuur te creëren. Dit is mogelijk middels een handige tool, welke aan de onderkant van de groene muur geïnstalleerd is.

Online bestuurbaar

Alle technische snufjes, zoals de waterpomp en het groeilicht, zijn online bestuurbaar via een applicatie. Bestuur de muur met één simpele aanraking.