neem contact op

Maxgreenwall

Instructies

Installatie van uw Maxgreenwall Single Unit

Neem contact met ons op als u de geschreven instructies van de installatie van uw Maxgreenwall wenst te ontvangen.

Installatie van uw planten

Pak een Maxgreenwall plantenpot; deze worden met uw Maxgreenwall geleverd.

Trek de witte veters een stuk naar boven en vul de pot met mineraalsteen. Het mineraalsteen wordt eveneens met uw Maxgreenwall geleverd. Het advies is om de laag met mineraalsteen op zo’n 0.5 a 1 centimeter te houden en de witte veter erbovenop te houden.

Nu kunt u, met zorg, uw plant uit de originele plantenpot halen en deze in de Maxgreenwall plantenpot stoppen. De ideale grootte van de originele plantenpot is P9. Druk de plantgrond nu aan en installeer de pot in de Maxgreenwall met het uiteinde van de veters in de muur.

Vullen van het waterreservoir van uw Maxgreenwall Single Unit

Open de groene muur door de plaat onder de planten te verwijderen. Verwijder nu de deksel van het waterreservoir en vul deze bij met een gieter of tuinslang. Na het vullen kunt u makkelijk de deksel van het waterreservoir en de plaat van de Maxgreenwall Single Unit terugplaatsen.

Ontdek de groene muur

Breng luxe aan in uw werk- of leefomgeving met een Maxgreenwall.

Plantenassortimenten

Wij bieden vier assortimenten aan met 3-8 soorten planten, met elk een kenmerkend uiterlijk of een hogere luchtzuiverende functie. Een andere optie is om de Maxgreenwall met eigen planten in te richten. Deze vele opties bieden flexibiliteit en mogelijkheden om het plantenassortiment aan te passen wanneer dit gewenst is.

Zuurstofcirculatie

De muur bevat een systeem dat zuurstof circuleert om de beplanting in goede conditie te houden. Verder zorgt dit systeem er ook voor dat de geproduceerde zuurstof van de plantenwand door de gehele binnenruimte wordt verspreid. Kies voor een gezond binnenklimaat met een verbeterde luchtkwaliteit!

Irrigatiesysteem

Deze groene muur bevat een ruim water reservoir wat maar één keer in de vier weken bijgevuld hoeft te worden. Door het efficiënte irrigatiesysteem, gebaseerd op capillaire werking, gebruiken de planten alleen de benodigde hoeveelheid water.

Groeilicht

De groene muur bevat een groeilicht wat speciaal is ontwikkeld voor beplanting, zodat de planten ook in donkere ruimtes blijven floreren. Hierdoor kunt u de Maxgreenwall overal neerzetten in uw interieur en blijft het groen van hoge kwaliteit.

Verplaatsbaar

Deze groene muur is gemakkelijk te verplaatsen, door de wielen onderaan de muur. Op deze manier kan de groene muur als scheidingswand worden gebruikt of gewoonweg worden verplaatst als u de ruimte opnieuw indeelt. De Maxgreenwall is een goede investering, aangezien het altijd met u mee kan verplaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Aansluitbaar

Deze groene muur is niet alleen makkelijk te bewegen, maar kan ook aangesloten worden op andere Maxgreenwalls om een grote levende binnenmuur te creëren. Dit is mogelijk middels een handige tool, welke aan de onderkant van de groene muur geïnstalleerd is.

Online bestuurbaar

Alle technische snufjes, zoals de waterpomp en het groeilicht, zijn online bestuurbaar via een applicatie. Bestuur de muur met één simpele aanraking.

Recente projecten