neem contact op
Wordt geïnspireerd!

Inspiratie

Benieuwd hoe een Maxgreenwall in jouw woon of werkomgeving staat? Laat je inspireren door onze projecten!

Het is bewezen dat groen en een groene omgeving vele voordelen biedt. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een omgeving, waar mens in contact staat met natuur een positief effect heeft op de gezondheid en tevens stress verlagend werkt. Steeds meer bedrijven beginnen daarom manieren te bedenken waarop ze natuurlijke en groene elementen in het interieur kunnen integreren.
Tegenwoordig wordt er meer aandacht besteed aan het hebben van een fijne en gezonde werkomgeving. De Maxgreenwall is een uitstekende toevoeging om een groene en gezonde werkplek te creëren. De plantenwand is tevens een enorme blikvanger en fleurt ieder kantoor, showroom, hotel en/of restaurant op! Laat je inspireren door jouw voorgangers!
De Maxgreenwall heeft al vele hotels, restaurants, algemene kantoor ruimtes en werkplekken groener gemaakt! Volg jij ook?

Bosselaar Strengers |
Utrecht, Nederland

Bosselaar Strengers Legal Parters, weten wel hoe ze een fantastische binnenkomst kunnen creëren. De Maxgreenwall zorgt in hun kantoor voor een fijne groene entree. De plantenwanden zijn makkelijk met elkaar te verbinden. Hierdoor is de entree niet voorzien van één maar twee groene plantenwanden. Het logo geeft een mooi contrast tegenover de groene planten, een unieke binnenkomst! Tevens zijn er op verschillende plaatsen in het kantoor Maxgreenwalls geplaatst. Dit zorgt ervoor dat elke werkplek een fijne, groene en gezonde werkomgeving biedt.

Showroom Munnike |
Houten, Nederland

De Maxgreenwall fleurt de showroom van Munneke stukadoors in zijn geheel op. De plantenwand is niet alleen een echte eye-catcher, maar het geeft ook meteen een warme en huiselijke sfeer. Voor deze ruimte is gekozen voor een zwarte Maxgreenwall Single. Deze sluit mooi aan bij het interieur. De verplaatsbaarheid van de Maxgreenwall maakt het gemakkelijk om de showroom van een andere indeling te voorzien.

Woning | Utrecht, Nederland

Tijdens de ontwerpfase van deze woning, wilden de bewoners graag de natuur naar binnen brengen. De Maxgreenwall brengt niet alleen de natuur naar binnen, maar is erg onderhoudsvriendelijk. Door automatische irrigatie vanuit het waterreservoir, hebben de bewoners er bijna geen omkijken naar. De planten in de Maxgreenwall blijven op die manier altijd mooi groen. Dit is ook meteen één van de favoriete plekken in het huis. 

Thuis kantoor |
Leusden, Nederland

Ten tijde van de lockdowns, werd thuiswerken de norm. Deze bewoner wilde graag een gezond en fijn thuiswerk kantoor realiseren. De plantenwand van Maxgreenwall is een ware ‘jungle’ geworden en fleurt het kantoor in zijn geheel op. Bewoner: “Ik werk nog steeds veel thuis en de planten geven rust. Al met al is het enorm fijn werken, de planten hebben echt impact. Daarnaast vind ik het fijn dat de planten automatisch van water worden voorzien, dan hoef ik mij daar geen zorgen meer over te maken’’.

Kantoor | Utrecht, Nederland

In dit kantoor in Utrecht zijn meerdere Maxgreenwalls geplaatst. Het kantoor heeft hoge plafonds en veel raampartijen. Mede om deze redenen was het kantoor erg gehorig. Geluidsoverlast op de werkvloer kan een grote bron van ergernis zijn en ten koste gaan van de productiviteit. De plantenwanden hebben de omgevingsgeluiden terug gedrongen en de akoestiek significant verbeterd. Daarnaast geven de wanden een prettige werksfeer.

Etica kantoor | New Haven, USA

Een warm welkom gegarandeerd bij de receptie van dit kantoor in New Haven. De plantenwand dient als een echte blikvanger, het maakt de aankomst een stuk vriendelijker en fleurt het kantoor in zijn geheel op. ‘’Amazing to have a green oasis within an hour’’

Postillion hotel |
Utrecht, Nederland

De Maxgreenwall zorgt hier voor een luxe en sfeervolle binnenkomst wanneer de gasten van het Postillion hotel de lobby betreden. Niet alleen gaat de luchtkwaliteit in het hotel erop vooruit, de Maxgreenwall heeft eveneens een positief effect op de hotelgasten.